marime text:

Medici atacati de doi tineri drogati cu etnobotanice, in timp ce incercau sa-i trateze

In transa de la etnobotanice, doi tineri din Iasi i-au atacat pe rand pe medicii de la salvare. Aflati sub efectul substantelor aromatizante, pacientii s-au dezlantuit in timp ce erau transportati la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au lovit si au vrut sa muste cadrele medicale si au incercat apoi sa distruga aparatura din ambulanta. Nici la spital nu s-au calmat, iar medicii au fost nevoiti sa ceara ajutorul personalului de la paza pentru a-i potoli.

Medicii i-au tratat mai mult cu forta pe cei doi si au reusit in cele din urma sa-i stabilizeze. Barbatii de 23 si 32 de ani au povestit ca au fumat ierburi cumparate de la weed-shop si ca au inceput sa se simta rau, iar prietenii lor au chemat salvarea.

Nu isi amintesc nimic din ce s-a intamplat dupa aceea.  

Medicii ieseni spun ca in ultima perioada consumatorii de etnobotanice au devenit tot mai agresivi si pun acest lucru pe seama faptului ca produsele pe care le folosesc sunt amestecate cu droguri periculoase. Analizele facute pacientilor au scos la iveala ca aveau in organism si canabis.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu