marime text:

Medic acuzat de perversiuni sexuale de paciente minore! Ele l-au filmat si l-au santajat

Un scandal rusinos i-ar putea distruge cariera unui medic de familie din Cluj! Doua fete minore de nici 16 ani sustin ca barbatul la care mergeau mereu pentru consultatii si scutiri medicale, le-a fortat de nenumarate ori la perversiuni. Una dintre ele chiar l-a filmat cu telefonul mobil in timpul unei scene de amor cu prietena ei. Totul s-a intamplat chiar in cabinetul medical.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chiar medicul a fost cel care le-a spus totul politistilor. Si asta pentru lucrurile s-au intors impotriva lui si s-a trezit ca cele doua paciente, asa copile cum le credea, l-au santajat cu ajutorul unui pieten, bazandu-se tocmai pe scenele filmate.

Pe langa inchisoare, are toate sansele sa nu mai practice niciodata medicina. Procurorii au decis miercuri seara inceperea urmaririi penale impotriva lui, iar reprezentantii Colegiului Medicilor din Cluj spun ca urmeaza cel mai probabil sa il sanctioneze drastic.

Foarte grav este ca aceasta poveste cumplita dateaza inca de cand minorele aveau, se pare, doar zece ani. Ele sustin ca i-au spus de mai multe ori ca il vor da in vileag, insa barbatul le-a inchis gura bani. La fiecare sedinta de amor le dadea intre 50 si 150 de lei. 

Minorele si prietenul lor care l-a santajat pe medic nu vor scapa de consecinte legale. Tanarul a fost deja arestat, iar fetele sunt cercetate in libertate pentru complicitate la santaj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu