marime text:

Medic acuzat de moartea unui copil de 3 ani! Avea pneumonie, dar a fost tratat pentru diabet

Moartea unui copil din Constanta a lasat in urma, pe langa durere in sufletele parintilor, si gandul ca nu s-a facut tot posibilul pentru salvarea lui. Acum oamenii o acuza de malpraxis pe doctorita care l-a ingrijit.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Copilul de 3 ani a fost diagnosticat cu diabet, dar avea pneumonie, dupa cum spun legisti.

Parintii copilului  o acuza pe doctorita ca, pe langa diagnosticul gresit, i-ar fi administrat baietelului si o medicatie necorespunzatoare care i-ar fi provocat moartea.

Tatal copilului a cerut o copie dupa fisa de internare, la doua zile dupa deces, iar intre aceasta copie si fisa prezentata ulterior de medic sunt mai multe diferente. Din fisa parintilor lipsesc analiza de sange si tratamentul administrat copilului.

Toate au iesit la iveala odata cu expertiza criminalistica, intocmita la cererea politiei. Asa s-a stabilit si ca doctorita a completat foaia de internare a copilului abia dupa decesul lui.

Cazul a fost analizat si de comisia de malpraxis din cadrul Colegiului Medicilor, care a stabilit totusi ca medicul nu poate fi tras la raspundere pentru malpraxis. Avocatul doctoritei spune ca modificarile care s-au facut in fisa erau absolut normale.Cazul este acum cercetat de politisti si procurori.

Dosarul va fi inaintat instantei de judecata care va decide daca medicul se face vinovat de moartea baietelului. In acest caz, risca inchisoarea pentru omor din culpa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu