marime text:

Meci de box in plina strada, intre un tractorist si un carutas!

Un meci de box in plina strada au incins un carutas si un tractorist, care n-au avut loc unul de altul, pe un drum din Braila. Ultiajul s-a stricat si a blocat toata circulatia, dar soferul n-a gasit intelegere la carutas, dimpotriva. Omului i se parea ca va fluidiza rapid traficul cu scandal si lovituri, dar i s-a raspuns cu aceeasi moneda.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi au ajuns, bineinteles, pe patul de spital, cu rani destul de grave. Niciunul dintre ei nu isi recunoaste vina.

Tractoristul spune ca i s-a stricat utilajul in trafic si cum era normal, s-a pus pe reparat piesa defecta. Din sens opus, povesteste omul, a aparut o caruta, ce nu avea loc sa treaca pe sosea. Carutasul, care era baut, a strigat la el sa-i faca loc, dar cum omul nu putea sa urneasca utilajul, i-a spus sa mai astepte. Atunci s-a iscat scandalul.

Carutasul a inceput sa arunce cu pietre si a spart geamul utilajului, dupa care cei doi s-au luat la bataie cu pumnii. Hotarat sa-I invete minte pe carutas, tractoristul a pus mana pe o piesa metalica si cu o lovitura, l-a pus la pamant.

Proprietarul tractorului are de gand sa-l dea in judecata pe carutas, ca sa-si recupereze paguba. Dar si celalalt ameninta cu plangeri penale de pe patul de spital.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu