marime text:

Masini de lux furate din afara, vandute pe bani grei in tara - retea de traficanti anihilata de Politie/ VIDEO

O retea specializata in traficul international de masini de lux, autovehicule ce erau furate din strainatate, a fost anihilata miercuri, in urma unei actiuni in forta a Politiei Romane. Membrii retelei preluau masinile furate, le modificau documentele si le inmatriculau illicit in Romania, dupa care le vindeau cu aproximativ 30.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ancheta a stabilit ca reteaua a actionat inca din anul 2008. A adus in Romania masini furate din Austria, Italia, Germania, Spania si Slovenia. Aici le-a modificat elementele de identificare si documentele de proprietate si provenienta. In majoritatea cazurilor, autovehiculele erau inmatriculate pentru prima data in Romania in posesia unor persoane juridice care si-au incetat activitatea, sau pe numele unor persoane fizice ale caror documente de identitate au fost declarate pierdute.
 
Apoi, masinile au fost vandute catre diverse persoane, cu sume apropiate de pretul de achizitie de pe piata, persoane care nu aveau cunostinta de provenienta masinilor.
 
Marti, echipaje ale politiei au facut 12 perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov, Arges, Dolj, Valcea, Timis, Arad si Teleorman, ocazie cu care au fost retinute noua persoane. De asemenea, au fost ridicate in vederea expertizarii mai multe documente, inscrisuri si unitati de calculator.
 
Tot in urma perchezitiilor, politistii au ridicat si 19 autoturisme de lux.
 
Pe numele celor noua persoane au fost intocmite dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals, uz de fals, tainuire si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.
 
Pentru sase dintre aceste persoane au fost emise ordonante de retinere si urmeaza sa fie prezentate la instanta, cu propunere de arestare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu