marime text:

Masina a Ambasadei Mexicului, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost ranite

Intersectia din Bucuresti in care a murit basistul Teo Peter a fost duminica scena unui alt accident grav, culmea, tot cu o masina diplomatica. Una care apartine ambasadei Mexicului la Bucuresti, de aceasta data. Doi oameni au fost raniti in accidentul care nu le este deloc clar politistilor. Si soferul mexican si cel roman jura ca semafoarele aratau verde si din pacate nu exista nici macar un martor care sa spuna cine are dreptate.
Masina a Ambasadei Mexicului, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au fost ranite

Echipajul care a preluat cazul a incercat sa afle de la cei doi soferi, scapati teferi, ce anume s-a intamplat. Masina de transport consular venea dinspre Piata Romana, pe Bulevardul Dacia. Celalalt autoturism venea pe strada Polona. Cand au ajuns in mijlocul intersectiei, s-au izbit.

Din impact, masina care venea dinspre stada Polona a lovit un stalp, dupa care a fost proiectata in intersectie, unde s-a rasturnat. Doi pasageri din aceasta masina au fost grav raniti si ai ajuns la urgente. Autoturismul diplomatic a ajuns pe trotuar.

Ambii conducatori sustin insa ca au intrat in intersectie la culoarea verde a semaforului, lucru imposibil.

Ancheta se anunta complicata. Nu exista martori si nici camere de supraveghere prin zona. Ba mai mult, angajatul ambasadei sustine ca la volanul celeilalte masini s-ar fi aflat o alta persoana.

Politia verifica daca soferul masinii diplomatice are imunitate, daca cetateanul mexican insarcinat cu probleme administrative la ambasada poate fi cercetat penal, in caz ca el este vinovatul.

Locul pare blestemat. Exact acolo si-a pierdut viata si Teo Peter, basistul trupei Compact, in decembrie 2004. Taxiul in care se afla a fost lovit in plin de o masina a Ambasadei Americii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu