marime text:

Manelistul Adi de la Valcea risca sa ajunga la inchisoare! A fost prins conducand fara permis

Viteza i-a adus numai necazuri cantaretului Adi de la Valcea. Prins fara permis la volan, manelistul s-a ales cu dosar penal. Politistii din Arges ii luasera carnetul tocmai pentru viteza, iar de data aceasta l-au prins gonind prin Pitesti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Adi de la Valcea a ramas fara permis in luna septembrie. Atunci politistii l-au prins cu peste 100 de kilometri la ora intr-o localitate din Arges, pe Dealul Negru. Timp de 3 luni ar fi trebuit sa fie pieton, dar nu s-a putut tine departe de pasiunea lui.

Prins la volan desi nu avea voie, cantaretul a sustinut ca a depus o contestatie la ridicarea permisului si a actionat politia in instanta, asa ca ar avea dreptul sa circule. Politistii de la rutiera n-au gasit insa in baza de date nimic referitor la vreo adeverinta care i-ar permite sa circule. Asa ca i-au intocmit dosar penal.

Ca sa-si recapete permisul de conducere, Adi de la Valcea va trebui sa dea din nou examen, in localitatea de domiciliu. Dar Codul Penal prevede si o pedeapsa intre 6 luni si 3 ani de inchisoare pentru conducere fara permis.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu