marime text:

Mama lui Bercea Mondialu a facut circ la tribunal - i-a amenintat pe ziaristi cu bata si si-a aruncat hainele!

Nicio sedinta de judecata fara scandal, in cazul controversatului Bercea Mondialu. Marti, in fata magistratilor de la Tribunalul Olt, mama inculpatului a facut o adevarata criza de nervi si a fost nevoie de interventia jandarmilor, ca sa o evacueze din sala de judecata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Circul a continuat pe hol, unde femeia a incercat sa-i loveasca pe ziaristi si si-a aruncat hainele de pamant.

Procurorii au la dosar interceptari telefonice din care reiese ca el si proaspata lui sotie au pus la cale musamalizarea intregului scandal, in urma caruia el a fost acuzat ca si-a injunghiat nepotul. Bercea si-a pus sotia sa o convinga pe o angajata a barului unde s-a intamplat totul sa-l scoata basma curata.

Dar consoarta lui nu mai recunoaste acum nimic, iar avocatul apararii ii sustine varianta. Convorbirea dintre cei doi soti ar fi fost tradusa gresit, aduga el.

Nepotul lui Bercea, cel de la care a plecat totul, a indicat acum un alt vinovat.

In sala de judecata, Bercea si-a amenintat nepotul care l-a bagat in aceasta incurcatura cu o plangere penala.

Apropiatii lui Bercea sustin ca omul de afaceri s-a casatorit in urma cu doua saptamani cu Fanica, mama copiilor sai. Desi cei doi stau de ani de zile impreuna, Bercea a luat aceasta decizie de-abia acum, intrucat are de gand, spun apropiatii, sa treaca cea mai mare parte a averii pe numele ei, astfel incat sa scape de eventualele despagubiri financiare.

Culmea, cei doi purtau acelasi nume de familie si inainte sa se casatoreasca, intrucat cele doua clanuri se inrudeau. Daca va fi gasit vinovat ca si-a atacat nepotul, Bercea Mondialul risca nu numai sa-si piarda parte din avere, dar si sa fie inchis.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu