marime text:

Mai lipsea violul - batrana batuta, legata si jefuita de banditi

Experienta traumatizanta pentru o bunica de 82 de ani, din Arad. Ea a fost talharita, batuta si legata de maini de niste indivizi care au intrat in casa dupa lasarea noptii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In timp ce victima credea ca pana aici i-a fost, hotii au gasit in locuinta 3.300 de lei si cateva bijuterii din aur. Partea buna este ca au fost prinsi in judetul Bihor.

Femeia locuieste intr-un cartier linistit din Arad, unde asemenea fapte sunt o raritate. De altfel, vecinii batranei spun ca nu au auzit nimic suspect in noaptea de luni spre marti, atunci cand indivizii au dat atacul. Cel care a descoperit grozavia a fost postasul.

Omul a auzit de la strada tipetele femeii si cu vecinii au intrat in casa. Cand au vazut-o pe femeie plina de sange si cu vanatai pe tot corpul, au sunat ingroziti la politie.

Vecinii victimei si ei oameni in varsta, au inghetat de spaima cand au vazut ce i s-a intamplat.

La nici 24 de ore dupa ce au jefuit-o pe batrana, atacatorii au fost prinsi in judetul vecin. Cheltuiesera insa toti banii.

In cursul anchetei, autoritatile au aflat ca talharii sunt suspecti printre altele si intr-un caz de omor, comis in judetul Bihor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu