marime text:

Mai ceva ca-n bancuri! Politist amendat de un coleg, pentru ca a respectat un ordin de serviciu

Iata o intamplare demna de un banc: un politist si-a amendat un coleg de la rutiera pentru ca nu avea la el actele masinii de serviciu. Ce credeti insa? Niciunul nu le are, pentru ca asa spune o regula din sistem. Chiar si asa insa, politistul amendat e bun de plata.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Agentul sef Marian Dumitru plecase in misiune. Ghinion. Desi masina de politie mergea cu girofarul pornit, omul s-a tamponat cu un taximetrist care n-a auzit sirena. In aceste conditii cei doi au mers la biroul de accidente usoare, pentru declaratii.

Acolo ce credeti? Agentul sef Marian Dumitru: "Colegul de la tamponari mi-a cerut documentele, eu aveam permisul, legitimatia si buletinul la mine, dar el mi-a cerut si certificatul de inmatriculare si asigurarea, pe care nu le aveam, pentru ca, conform unei dispozitii interne, stau la un politist desemnat pe fiecare sectie in parte care sa tina aceste documente".

Prin urmare, politistul a primit amenda de la un coleg, care la randul lui nu umbla cu actele masinii de serviciu la el. Marian Dumitru: "Eu ma gandeam ca el fiind politist ca si mine trebuia sa stie acest lucru, ca e o dispozitie interna. I-am explicat asta. Dar el a tinut-o pe a lui si mi-a dat amenda. Practic nu e vina mea, eu m-am conformat dispozitiilor interne".

Asta ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca l-a gasit si vinovat de accident pe agentul Dumitru. Asa ca omul a mers direct in instanta, unde judecatorii i-au dat dreptate dar, tot trebuie sa plateasca 360 de lei.

De ce credeti? Subcomisar Raluca Seucan, purtator de cuvant la Inspectoratul General al Politiei Romane: "Nu exista o dospozitie de la nivel central ca structurile de logistica sa nu puna la dispozitia conducatorilor auto documentele respective, fiind vorba de o gestiune deficitara a structurilor subordonate".

Dupa aceasta poveste de pomina, toti politistii au primit copii ale documentelor, ca sa nu se mai amendeze intre ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu