marime text:

Lovitura vietii pentru patru hoti din Dambovita - l-au desfigurat pe paznic si au fugit cu banii din bancomat

Patru indivizi cu cagule pe fatza au dat buzna in Primarie, l-au batut pe paznic si au spart bancomatul de la parterul cladirii. Au reusit sa fure aproape 20 de mii de lei si au disparut fara urma. Politistii spera sa-i gaseasca, dupa ce analizeaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere.
Lovitura vietii pentru patru hoti din Dambovita - l-au desfigurat pe paznic si au fugit cu banii din bancomat

Trecusera doua ore dupa miezul noptii cind Ion Coman, paznicul primariei din Contesti, a auzit un zgomot ciudat.

Ion Coman, politist comunitar: Au aparut 4 indivizi cu cagule, mainile-n sus, m-am luptat cu ei. Mi-au dat in cap cu un levier. Toti aveau leviere. Daca a vazut ca nu ma pune jos, mi-au dat la picioare. Cand m-am trezit, eram legat.

Camerele de supraveghere ale primariei au surprins un autoturism de culoare alba, in care se aflau cinci indivizi. Patru dintre ei au coborat si au intrat in primarie. Au stat aproape o ora, timp in care au taiat cu flexul cutia bancomatului si au fortat cu levierul casa de bani a primariei, pe care insa n-au reusit s-o sparga. Dupa ce au luat banii din bancomat, aproape 20 de mii de lei, au fugit spre Bucuresti. In urma lor, paznicul a reusit sa-si alerteze familia.

Barbatul in varsta de 57 de ani a fost dus la spital, insa medicii spun ca este in afara oricarui pericol. Are o plaga la cap si mai multe lovituri la picioare.

Mai multe primarii din Dambovita au fost jefuite in ultimul an, dar hotii nu au fost prinsi pina acum.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu