marime text:

UPDATE: Liderul sindical Vasile Marica, acuzat ca a luat spaga de la vamesi!

Liderul "Sed Lex" Vasile Marica a luat mita de la angajati din vami pentru promovare si mentinere in functii, a infiintat si e principalul beneficiar al acestui sistem, exista o inregistrare in care care angajati de la Vama Giurgiu spun ca dorea mai multi bani, a spus Marius Ungureanu, fost vames.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marius Ungureanu, care spune ca intre 1990 si 2003 a lucrat la Vama Giurgiu, mai intai ca lucrator vamal, apoi ca sef de tura si sef de vama, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa organizata de Sindicatul "Pro Lex", ca il cunoaste pe Vasile Marica din 1996, acesta prezentandu-se ca om cu relatii.

Ungureanu a declarat ca din 1997 si pana in 2002 i-a dat lui Marica 2.000-2.500 de dolari pe luna, impreuna cu Robert Cristoi si Eugenia Ciobanu, care a fost in sindicatul Unirea, actualui "Sed Lex".

"Marica a infiintat, organizat si este principalul beneficiar al acestui sistem. Sefi de DGA, ANV, de servicii s-au schimbat, el a ramas pururi", a spus Ungureanu.

Acesta a mai spus ca Marica avea in fiecare comisie de ancheta cate un om si scotea vinovati sau nevinovati dupa interesul lui.

Ungureanu a precizat ca atata timp cat a stat la Vama Giurgiu nu a venit niciun sef de campanie de la vreun partid ca sa ceara bani.

El a mai spus ca in 2001 a fost facuta o actiune SRI si ca exista o inregistrare in care seful de tura Robert Cristoi spune ca Marica dorea mai multi bani, astfel ca vamesii sa cotizeze cu sume mai mari.

Ungureanu a spus ca atunci a facut un autodenunt, dar nu a luat nimeni nicio masura, iar ulterior a facut un nou autodenunt.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu