marime text:

La mare, la soare, la furat de televizoare! Doi hoti au dat lovitura intr-un hotel de pe litoral!

Politistii cerceteaza doi tineri pentru sustragerea a 15 televizoare dintr-un hotel din statiunea Venus, iar un al treilea suspect este cercetat pentru tainuire, intrucat a depozitat cu buna stiinta bunurile sustrase, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.
La mare, la soare, la furat de televizoare! Doi hoti au dat lovitura intr-un hotel de pe litoral!

Administratorul unei societati din Statiunea Venus a sesizat, in 12 mai, faptul ca persoane necunoscute au sustras mai multe televizoare dintr-un hotel din statiune.

In urma acestei reclamatii, vineri dimineata, in jurul orei 06.00, a avut loc o perchezitie la domiciliul lui B. Ion, de 38 de ani, din satul Vanatori, comuna Pecineaga, judetul Constanta.

Politistii au stabilit faptul ca in cursul lunii mai, I. Gheorghe, de 20 de ani si TF, de 16 ani au sustras, prin escaladare, din interiorul magaziei unui hotel din statiunea Venus, 15 televizoare color, tip sport, bunuri care au fost transportate la domiciliul lui B. Ion, potrivit IGPR.

Televizoarele au fost vandute ulterior de catre cei trei in satul Vanatori, bunurile fiind recuperate de politisti si predate proprietarului.

Cei trei sunt cercetati in prezent furt calificat si tainure, iar fata de I. Gheorghe, Tribunalul Constanta a emis, duminica, mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu