marime text:

Jaf ratat la o casa de schimb valutar. VEZI cum a reusit casiera sa scape de talharul inarmat

Casa de schimb valutar din Deva, jefuita in urma cu sapte ani de Serghei Gorbunov, a fost atacata joi seara de un barbat inarmat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individul nu a reusit sa fure banii din seif, pentru ca femeia aflata la ghiseu a dat alarma. Politistii vizioneaza imaginile surprinse de camera de supraveghere si incearca sa puna mana pe agresor.

Barnatul avea fata acoperita cu o cagula si tinea in mana un pistol care parea sa fie real. A dat buzna in casa de schimb si a somat-o pe casiera sa puna banii din seif in cutia din peretele de sticla.

Femeia de 30 de ani a apasat butonul de panica, dupa care s-a bagat sub tejghea, ingrozita. Furios, barbatul a incercat sa sparga geamul securizat, lovindu-l cu pistolul si cu picioarele. Nu a reusit, mai ales ca in scurt timp a vazut doi clienti care se apropiau de usa, asa ca a rupt-o la fuga.

Angajata casei de schimb a suferit un atac de panica si a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-si reveni.

Politistii spera ca pe baza imaginilor surprinse de camera de supraveghere sa dea de urma agresorului.

In urma cu sapte ani, Serghei Gorbunov a furat 65.000 de lei din aceeasi casa de schimb, dupa ce l-a atacat pe patronul care tocmai plecase cu incasarile. Gorbunov a fost primul suspect in jaful armat din noiembrie 2009, de la o casa de schimb valutar din Brasov, soldat cu doua victime.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu