marime text:

Jaf la Posta in Galati - "N-avem bani" / "Bine, pa!"

Citeva cuvinte au fost de-ajuns aseara pentru ca un hot sa-si schimbe planurile. Voia sa jefuiasca un oficiu postal, in centrul Galatiului. Dar cind angajatele pe care le amenintase cu o toporisca i-au spus ca nu au nici un ban in sertar, barbatul a disparut, tot cu buzunarele goala.
Jaf la Posta in Galati - N-avem bani / Bine, pa!

Nu mai era niciun client vineri seara in acest oficiu postal din Galati, cind inauntru a dat buzna tilharul. Pindise momentul prielnic, pregatit cu o masca improvizata - sa-si ascunda figura - si cu o toporisca pe post de arma. Cu ea le-a amenintat pe angajate, insa fara vreun folos: femeile i-au spus ca n-au ce sa-i dea.

Subcomisar Stefan Gohoreanu, IPJ Galati: "Suparat, a luat toporisca si a lovit in monitor, l-a spart si imediat s-a speriat si a fugit printre blocuri. Femeia a apasat butonul de panica, dar acesta nu functioneaza."

Atacul a avut loc intr-o zona intens circulata din oras.

La dosar, politistii nu au deocamdata decit declaratiile de la angajatele oficiului postal. In zona nu sunt camere de supraveghere iar ciinele pe care l-au adus nu a reusit sa ia urma individului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu