marime text:

Jaf la o casa de pariuri sportive din Iasi! Au amenintat angajata si au fugit cu 4.000 de lei

Doi barbati au furat joi seara aproape 4.000 de lei din sediul firmei dupa ce au amenintat-o pe angajata cu moartea. Politistii spun ca au deja un cerc de suspecti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi indivizi au intrat in sala si s-au aratat interesati de pariuri. De fapt au asteptat ca angajata unitatii sa mearga la toaleta. Atunci au intrat dupa tejghea si au inceput sa caute banii. Femeia i-a surprins in timp ce umblau prin sertare. Unul dintre suspecti a impins-o si a amenintat-o cu moartea, daca nu ii lasa sa plece cu prada.

Se pare ca politistii au stabilit un cerc de suspecti, pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi de la un magazin din apropiere.

Cei cautati sunt doi barbati solizi, in jur de 40 de ani. Deocamdata, proprietarul case de pariuri a preferat sa inchida unitatea si sa astepte rezultatul anchetei. Daca vor fi prinsi, cei doi indivizi risca pana la 20 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu