marime text:

Jaf la magazinul Obor din Capitala. Hotii au plecat cu 20 kilograme de bijuterii!

Cel putin 20 kilograme de aur e prada hotilor care au spart joi dimineata un magazin aflat in incinta complexului Obor din Capitala. Au plecat de-acolo cu doua seifuri pline cu bijuterii, spun proprietarii firmei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa cercetari amanuntite, politistii au reconstituit filmul jafului. Indivizii au spart usile, dupa ce au rupt butucul de la yale, au smuls casele de valori si au disparut in doar cateva minute.

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca incidentul s-a petrecut in jurul orei 3.00 noaptea, hotii fortand usile de la intrarile in magazine.

Unul din seifuri era incastrat, in el fiind zece kilograme de aur, iar celalalt, cu 14 kilograme de aur, nu era incastrat.

Prejudiciile se ridica la 300.000, respectiv 370.000 de lei, a spus Ciocan.

Acesta a precizat ca, in urma cu trei saptamani, firmele respective primisera avertisment, in urma unui control al politiei, pentru ca nu asigurau masuri de paza corespunzatoare.

Ciocan a mai spus ca politistii ii cauta pe hoti, facand cercetari si cu privire la paza magazinelor ale caror paznici nu ar fi fost la posturi in momentul in care au avut loc furturile.

De asemenea, Christian Ciocan a spus ca intr-unul din seifuri erau doua lingouri din aur ale Bancii Nationale Romane, pentru care nu s-a asigurat nicio masura de protectie.

Acesta a spus ca Politia Capitalei va cere modificari legislative pentru ca pedepsele acordate proprietarilor de societati comerciale in care valorile nu sunt pazite corespunzator sa fie mai mari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu