marime text:

O vanzatoarea eroina a prins hotul la un jaf din Braila - VIDEO!

Cu tupeu maxim, doi hoti au incercat sa jefuiasca un magazin de bijuterii din Braila, sub privirile vanzatorilor. Planul era foarte simplu: "da-i cu bolovanul". Au spart vitrina si au incercat sa fuga cu bijuteriile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu un bolovan in mana, primul hot intra in magazin si se duce tinta la vitrina. Sparge geamul si reuseste sa ia citeva bijuterii. Apoi fuge spre usa unde da peste un barbat care-l opreste. In secunda urmatoare din spate vine in viteza patronul, care isi pierde echilibrul si cade la pamint. Dar, cind in "plutonul" de interventie intra si vinzatoarea, talharul nu mai are scapare.

Victoriosi, barbatii il zaresc si pe complicele hotului, ascuns in magazinul vecin. Chiar daca raportul de forte le este favorabil, cu greu reusesc sa-l puna la pamint.

Pe linga pagubele din magazine, o femeie insarcinata a ajuns la spital dupa ce s-a speriat si i s-a facut rau, iar un barbat a fost muscat de mina de unul dintre hoti si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Cit despre cei doi suspecti, ei sint in celula, acuzati de tilharie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu