marime text:

Jaf armat ratat, la o casa de schimb valutar din Arad

O tentativa de jaf a avut loc, luni, la o casa de schimb valutar din centrul municipiului Arad, unde un barbat care avea in mana un obiect ce semana cu o arma, dar si o cutie in care sustinea ca are o bomba a amenintat-o pe angajata, fugind fara bani in momentul declansarii butonului de alarma.
Jaf armat ratat, la o casa de schimb valutar din Arad
Tentativa de jaf a avut loc la o casa de schimb valutar situata langa Piata "Mihai Viteazul", din centrul municipiului Arad, iar fortele de ordine au intervenit dupa ce angajata a declansat sistemul de alarma.
 
Purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca angajata casei de schimb valutar a apasat butonul de panica, declansand alarma, in momentul in care un barbat a amenintat-o spunand ca are o bomba.
 
"Femeia spune ca barbatul avea in mana un obiect ce parea a fi pistol de jucarie, dar si o cutie in care sustinea ca are o bomba. Barbatul a amenintat-o si a cerut banii din casa, dar a fugit cand a fost declansata alarma", a spus Liber.
 
Barbatul purta o sapca alba si o geaca verde si a fugit abandonand la fata locului cutia, in care anchetatorii au gasit doar nisip.
 
Cateva echipaje de politisti si criminalisti au sosit in scurt timp la locul incidentului pentru a preleva probe in incercarea de a-l identifica pe atacator.
 
Anchetatorii vor vizualiza si imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu