marime text:

Iti sta inima in loc - aligatorul din piscina casei! VIDEO

Milioane de americani viseaza, uneori cu ochii deschisi la o casa de vacanta in Florida. Putini stiu insa ca insoritul stat de pe tarmul Golfului Mexic le poate rezerva surprize de proportii. De exemplu un aligator dornic sa se racoreasca in piscina de langa casa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Apa curata, liniste si soare. Acest aligator lung de aproape 3 metri este dovada vie ca oamenii nu sunt singurele fiinte de pe Terra carora le place sa se relaxeze intr-o piscina bine intretinuta. Dis de dimineata, domnul Donovan i-a dat sotiei o veste menita s-o trezeasca instantaneu.

Sotii Donovan n-au stat pe ganduri. Au apelat la ajutorul unei profesioniste, care s-a luptat o vreme cu aligatorul deloc dornic sa iasa din piscina. Sigura pe experienta sa, femeia nu s-a temut sa preseze falcile reptilei, cu piciorul gol. La un moment dat, a avut totusi nevoie de o mana de barbat.

Vecinul care i-a sarit in ajutor marturiseste insa ca n-ar mai face asta a doua ora.

De la o distanta sigura, sotii Donovan l-au urmarit cu atentie pe vecinul saritor, care abia se mutase din Illinois in Florida.

In cele din urma, aligatorul a fost tarat pana la masina reprezentantilor de la Directia pentru Animale Salbatice. Din pacate pentru el, urmeaza sa fie eutanasiat, ca sa nu mai prezinte un pericol pentru oameni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu