marime text:

Isi faceau cumparaturile cu bancnote de 100 de lei false!

11 persoane din comuna Ipotesti, judetul Olt, sunt cercetate in stare de libertate, fiind suspectate ca au contrafacut si au pus in circulatie moneda falsa, dupa ce au cumparat produse din mai multe magazine platind cu bancnote false de 100 de lei.
Isi faceau cumparaturile cu bancnote de 100 de lei false!

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt, impreuna cu politisti de la Posturile de Politie Ipotesti si Coteana si Serviciul de Interventie Rapida, au organizat in localitatea Ipotesti o actiune de prindere a mai multor persoane suspectate ca au contrafacut bancnote din cupiura de 100 de lei pe care le-au folosit la cumparaturi in mai multe magazine din judetul Olt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma actiunii, au fost identificate 11 persoane, respectiv Adrian R., Constantin D., Eugen F., Paul M., Daniel T., Ionut T., Florin D., Constantin L., Aurel P., Florin C. si Ionut U., la perchezitiile domiciliare fiind gasite noua bancnote de 100 lei si o bancnota de 1 leu.

"Bancnotele nu prezentau toate elementele de identificare ale unei bancnote autentice", se arata intr-un comunicat al biroului de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.

In cauza a fost intocmit un dosar penal, cele 11 persoane fiind cercetate in stare de libertate pentru asociere la savarsirea de infractiuni, fals de moneda si inselaciune.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu