marime text:

Invitatia pentru hoti, usile de apartamente lasate descuiate! Vezi cati imprudenti a gasit politia

Cum fura hotii ziua in amiaza mare? Gasesc usi deschise la apartamente si intra in locuinta, chiar stiind ca proprietarii sunt inauntru. In astfel de situatii, prada o iau de pe holuri: portofele, genti sau laptopuri si dispar inainte ca stapanii neglijenti sa prinda de veste.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Jumatate din furturi se produc prin acest mod de operare.

Demonstratia au facut-o ofiterii din Brasov, printr-o actiune de prevenire.Intr-un bloc politistilor nu le-a luat mult pana cand au gasit prima usa lasata descuiata. O domnisoara era singura in casa. Norocul ei ca la usa a fost un politist si nu un hot.

La un alt bloc, un politist sub acoperire reuseste foarte usor sa pacaleasca o doamna. Este de ajuns sa-i vorbeasca la interfon.

Politistii vor continua actiunile de prevenire de acest gen, sperand sa reduca astfel numarul imprudentilor care-si lasa usile descuiate pentru ca apoi sa-si planga bunurile luate de hoti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu