marime text:

Ca-n filmele cu mafioti: un martor in procesul lui Ghenosu, la un pas sa fie executat in sala de judecata!

O executie care urma sa aiba loc chiar la Tribunalul Dambovita a fost impiedicata in ultimul moment. Jandarmii au imobilizat un tanar care avea asupra lui un pistol de 9 mm, cu sase gloante. Primise ordin precis sa-l impuste pe barbatul care urma sa depuna marturie impotriva sefului sau - cunoscutul interlop Ghenosu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectul de 22 de ani a fost cat pe ce sa intre in sala de judecata a Tribunalului Dambovita. Politistii si-au dat seama ca e ceva necurat la mijloc, l-au perchezitionat si au gasit asupra lui o arma letala. Avea deja glont pe teava. Cel mai probabil, spun politistii, voia sa se razbune pe un dusman al lui Ghenosu, Nelu din Ungureni, cu care Ghenosu a avut un conflict in 2008, la o casa de pariuri din Targoviste.

Judecatorii au anuntat ca, in urma acestui incident, audierea de miercuri in procesul dintre Ghenosu si rivalul lui a fost amanata.

Tanarul pistolar se numeste Ionut Ciobanu si, spun procurorii, este un foarte apropiat al lui Ghenosu. Este chiar omul lui de executie. Marti, i s-a spus ca trebuie sa il elimine pe unul dintre dusmanii lui Ghenosu, care urma sa depuna marturie la tribunal. Culmea, barbatul vizat este acelasi pe care Ghenosu a mai incercat sa-l omoare si in 2008.

Doar doua minute l-au despartit pe pistolar de barbatul pe care il vana. Acesta din urma ajunsese mai repede la instanta, iar cel care il urmarea a fost nevoit sa intre in sala, ca sa-l intalneasca. Atunci au intevenit oamenii de ordine.

Tanarul de 22 de ani era oricum cercetat in mai multe dosare penale si risca acum inchisoarea, pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu