marime text:

Injunghiata in gat de sot - pedeapsa crunta pe care a primit-o o femeie care a vrut sa-si refaca viata

Intre viata si moarte se zbate o femeie de 38 de ani, din Suceava, dupa ce sotul ei a ranit-o grav cu un cutit. Femeia nu mai voia sa imparta nimic cu el dupa ce i-a facut zilele un calvar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.El insa nu a acceptat ca ea sa-si refaca viata in alta parte si ar fi preferat sa o vada moarta.

Cei doi sunt casatoriti de 12 ani si au impreuna o fetita de zece. De catva timp, spun vecinii lor, femeia n-a mai suportat chinul langa sot si a plecat in Italia, la munca. Acum, tocmai se intorsese ca sa-si ia si copila si sa plece inapoi in strainatate.

De cum a stiut ca nevasta lui e in tara, barbatul i-a transmis ca are nevoie de bani si ca vrea si sa se impace cu ea. Iar cand a fost refuzat, le-a spus tuturor ca nu se lasa pana nu ii ia viata. Iar luni a fost cat pe ce sa o si faca.

Femeia a fost atacata si injunghiata grav in zona gatului, pe cand isi vizita o vecina. Medicii au operat-o de urgenta si spera sa o fi scapat de pericolul de moarte. Intre timp, suspectul a fost retinut pentru tentativa de omor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu