marime text:

Indivizii care au fost la un pas sa linseze doi politisti, prinsi, dupa ce au stat ascunsi cateva zile!

Doi dintre barbatii care au facut pe vitejii zilele trecute si au alergat cu topoarele dupa doi politisti din localitatea Mihail Kogalniceanu au fost prinsi. Ei disparusera imediat dupa aceasta scena, impreuna cu un alt suspect, dat in urmarire generala acum.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi suspecti au stat ascunsi in mai multe locuinte din Mihail Kogalniceanu. Dupa cateva zile de panda, oamenii legii au reusit sa-i prinda doar pe doi dintre cei trei barbati care i-au atacat pe politisti.

Duminica seara, doi agenti ai Politiei Mihail Kogalniceanu au fost la un pas de linsaj in timp ce urmareau mai multi suspecti de furt si n-ar fi scapat poate daca nu si-ar fi folosit armele.

Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere se vede insa exact cum s-au petrrecut lucrurile. Politistii au luat-o la fuga pentru a-si salva viata, cand au vazut un intreg clan pornind spre ei, iar unul dintre indivizi flutura un topor.

Abia dupa ce s-au tras cinci focuri de arma, dintre care unul spre picioarele atacatorului, spiritele s-au calmat.

Judecatorii vor decide daca ii vor retine pe cei doi suspecti acuzati de ultraj.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu