marime text:

Indivizi care au facut bani pe spatele minorelor obligate sa se prostitueze, retinuti de DIICOT/ VIDEO

Sase indivizi din Teleorman au fost retinuti marti dimineata de procurorii DIICOT sub acuzatia de trafic de persoane. Ancheta a stabilit ca acestia au exploatat sexual timp de un an sapte tinere, din care sase sunt minore.        
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In dimineata de 1 februarie, politistii au facut sase perchezitii domiciliare, in municipiul Alexandria si comuna Piatra, judetul Teleorman, pentru a strange probe si a proba activitatea infractionala a barbatilor suspectati de trafic de minori si proxenetism.
 
Din cercetari a rezultat ca, in perioada 2010 – 2011, membrii grupului au recrutat sapte tinere, dintre care sase minore, din judetul Teleorman, pe care, prin amenintare si violenta, le obligau sa practice prostitutia, in diferite imobile din municipiul Alexandria.
 
In cauza, s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de constituire in grup organizat infractional, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu