marime text:

INCREDIBIL! Un detinut din penitenciarul Galati a gasit un pistol! Vezi ce a facut!

Un detinut de la Penitenciarul Galati care lucra la sortarea deseurilor a gasit un pistol cu aer comprimat invelit intr-o punga de detergent si l-a predat agentului care-l supraveghea, el urmand sa primeasca o recompensa pentru corectitudinea de care a dat dovada, informeaza, miercuri, ANP.
INCREDIBIL! Un detinut din penitenciarul Galati a gasit un pistol! Vezi ce a facut!

Evenimentul s-a produs in dimineata zilei de miercuri. Potrivit unui comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), detinutul lucra, impreuna cu alti colegi, la "un punct de lucru exterior apartinand Penitenciarului Galati". in jurul orei 11.00, in timp ce sorta deseuri plastice, detinutul B.J. a gasit "un pistol cu aer comprimat disimulat intr-o punga de detergent".

"Persoana privata de libertate a informat imediat agentul supraveghetor, caruia i-a predat arma descoperita in deseurile menajere", scriu reprezentantii ANP in documentul citat.

Reprezentantii inchisorii au anuntat imediat ofiterii Serviciului Arme si Munitii din cadrul IJP Galati, care au venit la punctul de lucru si au preluat arma gasita.

"Administratia Nationala a Penitenciarelor apreciaza corectitudinea de care a dat dovada persoana privata de libertate, urmand ca aceasta sa fie propusa pentru acordarea unei recompense", se mai arata in comunicatul citat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu