marime text:

INCREDIBIL - N-a terminat nici macar un semestru la Medicina, dar s-a angajat ca medic, la Urgente

Sute de bolnavi din Tulcea si-au incredintat viata in mainile unui barbat de 34 de ani, care, fara nicio pregatire, s-a angajat ca medic in Urgenta Spitalului Tulcea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aflata in criza de personal medical, conducerea spitalului l-a angajat pe barbat in baza unor copii dupa actele de studii. O luna mai tarziu s-a aflat ca asa-zisul medic nu trecuse nici macar de primul semestru la medicina.

La angajare, falsul medic s-a prezentat drept specialist in medicina de familie si a prezentat mai multe documente, printre care si o diploma de absolvent a Facultatii de medicina din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. De atunci, aproape 200 de oameni i-au trecut prin maini si au fost diagnosticati dupa ureche de acest barbat care se credea medic.

Managerul spitalului din Tulcea a observat nereguli in actele falsului doctor si sesizat Colegiul Medicilor.

Ancheta facuta de politisti si procurori a scos la iveala ca actele prezentate de acesta sunt false si in consecinta s-a cerut arestarea lui pentru inselaciune, fals in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Judecatorii au decis ca barbatul sa fie cercetat in libertate, dar i-au interzis sa paraseasca orasul Tulcea pana la finalizarea anchetei.

Asta nu l-a speriat prea tare pe barbat care si-a depus intre timp actele de angajare la spitalul din Macin, localitatea sa natala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu