marime text:

Incredibil, dar adevarat! De Sarbatori, romanii nu au provocat multe scandaluri si au furat mai putin

Sarbatorile au fost linistite in Capitala, ne transmit oficialii, si ei mirati de un Craciun si un Revelion fara evenimente majore. Politistii au inregistrat mai putine infractiuni, iar jandarmii mai putine interventii fata de cifrele de acum 12 luni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ce-i drept, atunci peste 60.000 de oameni au intampinat Anul Nou pe strada. Acum au fost doar 33.000.

600 de jandarmi si 1.200 de politisti au avut grija ca sarbatorile din acest an sa fie linistite si se pare ca le-a si reusit. Daca in decembrie 2009 bucurestenii au reclamat peste 8.200 de infractiuni, in luna care-a trecut au fost cu 700 mai putine.

Furturile au scazut si ele, de la 3.917, la 3.200, iar talhariile, de la 170, la 134. Si lista poate continua, pentru ca oamenii au fost mai potoliti anul acesta.

Apelurile de la 112 au fost si ele in scadere. In noaptea dintre ani, de exemplu, de la 522, la 300.

O alta explicatie pentru numarul mic de infractiuni ar fi ca oamenii au stat mai mult acasa de sarbatori, pentru ca n-au mai avut multi bani de cheltuit si petrecut. Iar hotii au ramas si ei fara clienti.

In toata tara, peste 15.000 de politisti si jandarmi au fost pe strada in noaptea de Revelion si au retinut numai 21 de persoane.

Asadar, semne bune, de liniste, anul are, sau este doar linistea dinaintea furtunii, se intreaba responsabilii?
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu