marime text:

INCREDIBIL! A facut sex cu o femeie, dar si cu fiica ei, iar amandoua i-au daruit cate un copil!

Legaturi interzise, care care sfideaza orice morala si lege, i-au ingrozit pe oamenii dintr-o comuna din Satu Mare. Ei au aflat ca un consatean s-ar fi iubit in acelasi timp cu o femeie, dar si cu fiica ei de 14 ani. In plus, cu amandoua i-au daruit cate un copil.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei trei locuiau impreuna cu parintii barbatului. In urma cu sase luni, a venit pe lume o alta fetita, rodul iubirii dintre femeia de 36 de ani si concubinul ei, cu 5 ani mai tanar. Acum, insa, s-a aflat ca si fata ei de 14 ani ar fi insarcinata in luna a patra, cu acelasi barbat.

Chiar mama fetei l-a denuntat pe barbat, atunci cand a aflat despre relatia interzisa dintre fiica ei din prima casatorie si omul iubit. Adolescenta nu il invinuieste de vreun abuz, iar vecinii spun ca ii facea tatalui vitreg avansuri. Acum, minora este consiliata de un psiholog, iar copilul care va veni pe lume va fi crescut chiar de mama ei.

Parintii suspectului, care traiau sub acelasi acoperis cu cei trei, sustin ca nu au banuit nimic.

Dupa denuntul iubitei sale, tanarul de 31 de ani a ajuns dupa gratii.

Acum, mama fetei s-a mai inmuiat si spune ca il va creste si pe copilul care va veni pe lume, insa pe barbat nu o sa-l ierte niciodata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu