marime text:

Incident sangeros in Pantelimon. A MACELARIT trei oameni, printre care si propriul copil, de doar 11 luni!

Gestul socant al unui tanar, care si-a nenorocit copilul de 11 luni, iubita si pe mama acesteia. Absolut inexplicabil, a pus mana pe un cutit si in cateva minute, casa in care stateau cu totii arata ca un abator.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tragedia s-a petrecut in orasul Pantelimon, din apropierea Bucurestiului. Cele doua femei au sanse sa scape, dar bebelusul are rani ingrozitoare la cap si a intrat in coma.

Putin dupa pranz, unul dintre vecinii familiei Gheorghe a auzit niste urlete infioratoare. A fugit la poarta si l-a vazut pe Constantin Florea lac de sange, plecand din curtea iubitei lui. Avea un cutit in mana.

Omului i-a fost frica sa intervina, dar a sunat la 112. Atacatorul a mers linistit pe strada, unde l-au oprit cativa nuntasi care petreceau cateva case mai incolo. Imediat au ajuns si politistii, iar calaul a fost imobilizat.

Rand pe rand, ambulante au preluat cele trei victime si le-au dus la Spitalul Pantelimon din Bucuresti. Baietelul era pe moarte.

Toti cei care ii cunosc sunt socati. Tinerii pareau ca se plac nespus de mult, isi iubeau copilul si aratau ca o familie fericita, desi nu sunt casatoriti.

Vineri insa, Dumnezeu i-a luat mintile tanarului de 28 de ani. A inceput sa se certe cu iubita, iar fata ar fi vrut, se pare, sa-l dea afara din casa. In loc sa o lase sa se calmeze, el a decis sa se razbune.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu