marime text:

Inchisoare pe viata pentru BESTIA care a ucis cu zeci de lovituri de cutit doi soti din Iasi!

O viata in inchisoare il asteapta pe barbatul de 56 de ani care a luat in decembrie, anul trecut, viata unor soti din judetul Iasi. Judecatorii au decis acum ca individul nu mai merita sa vada lumina zilei, dupa dubla crima care i-a ingrozit pana si pe anchetatori.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi oameni nu au avut nicio sansa in fata lui. Femeia era bolnava si abia se misca, iar sotul ei era chiar imobilizat la pat.

Pe 20 decembrie, anul trecut, o vecina venita sa le aduca oamenilor o farfurie cu mancare a inmarmurit cand a intrat in casa. L-a vazut pe barbatul de 54 de ani intins pe pat, injunghiat in piept. Sotia sa, de 58 de ani, zacea fara viata pe hol, lovita cu cutitul in spate. Criminalistii au numarat zeci de rani.  

La barbatul condamnat acum au ajuns ghidati de vecinii victimelor care il vazusera pe suspect certandu-se cu cei doi cu o zi inainte de comiterea faptei. In ziua respectiva, era baut si s-a dus sa le ceara oamenilor banii pentru trei zile de munca in gospodaria lor. A vrut 600 de lei, dar oamenii l-au refuzat si i-au spus sa se intoarca intr-o alta zi, cand va fi treaz, sa stea de vorba.

Asta l-a infuriat pana la nebunie pe barbatul care a recunoscut acum fara urma de remuscari pe chip ca i-a omoarat pe cei doi.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu