marime text:

Incendiu urias la un complex de lux din Poiana Zanelor! Proprietarii cred ca totul a fost premeditat

Mandria proprietarilor unui complex din Poiana Zanelor s-a facut scrum, sub ochii celor care tocmai investisera 1 milion si jumatate de euro in renovare. O luxoasa cabana din Bistrita si o alta, alaturata, au fost distruse de flacarile puternice.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru a stapani uriasul incendiu a fost nevoie de interventia pompierilor voluntari din patru comune. Patru ore s-au chinuit. Au reusit doar sa opreasca extinderea la celelalte constructii din complexul care a ramas acum cu opt cabane din zece.

Piscina, restaurantul, centrul SPA, sala de fitness si 29 de camere sunt acum de nefolosit. Proprietarii si administratorul s-au gandit la un dezastru planuit.
 
Pompierii insa nu exclud, scurtcircuitul, ba chiar aceasta le este principala pista. O echipa de la ISU Bistrita a stabilit ca cel mai probabil, focul ar fi pornit de la tabloul electric. 

Cladirile sunt asigurate, dar polita nu acopera paguba, spun patronii.

Acum se gandesc inclusiv la turistii care aveau rezervate camere pentru Pasti - vor incerca sa-i repartizele in cabanele neatinse de foc.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu