marime text:

Incaierare rurala, cu focuri de arma, pentru un laptop!

Impuscaturi in miezul zilei, in plina strada, intr-o comuna din Arges. Un barbat de 62 de ani a fost ranit cu un pistol cu gaze de un consatean cu care avea, se pare, un conflict mai vechi. Dar nici el nu s-a lasat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Altercatia s-a petrecut in fata unei vulcanizari, unde barbatul a dat nas in nas cu doi frati cu care avea neintelegeri. Indata a izbucnit scandalul intre cei trei si fiecare s-a inarmat cu ce i-a picat la indemana: o bata de baseball, o surubelnita, un levier....

S-au impartit cu generozitate lovituri, dar scandalul a atins punctul culminant cand unul dintre cei doi frati a scos pistolul si a tras. Noroc ca arma nu este letala, astfel ca victima a scapat doar cu vanatai. Dar, la randul ei, si-a transformat agresorii in victime!

Mai intai au fost tipete si urlete. Apoi au urmat loviturile date de fiecare dintre cei trei combatanti. Cei doi frati sustin ca tocmai barbatul impuscat ar fi pornit scandalul.  
 
Au urmat focurile de arma, trase de unul dintre cei doi frati. N-ar fi vrut sa-l raneasca pe batran, sustine el, ci doar sa potoleasca spiritele.

Miza scandalului este un laptop pe care fiica batranului l-ar fi dat unuia dintre cei doi frati. Acesta ar fi refuzat apoi sa i-l inapoieze.

Niciunul dintre cei trei barbati nu a avut nevoie de internare. Cu totii au platit insa o amenda.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu