marime text:

Incaierare cu final tragic - un frate a murit, iar altul a fost dus in stare grava la spital

Scandal monstru, urmat de crima, la Galati! Trei frati s-au luat la bataie cu niste vecini de cartier, in fata unui bar de la periferia orasului. Cel mai mare dintre ei, in varsta de 33 de ani, a murit dupa ce a fost lovit cu un cutit drept in inima.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fratele mijlociu este internat in spital, cu o rana grava la picior. Politia are un cerc de suspecti, insa cei banuiti de crima nu recunosc nimic.

Medicii de pe ambulanta spun ca au fost chemati mai intai pentru fratele mijlociu, care avea o taietura grava la coapsa si sangera abundent. Tanarul a fost transportat de urgenta la spital si stabilizat.

Insa peste aproximativ 3 ore, la acelasi bar, doctorii nu au mai putut face nimic pentru fratele cel mare, lovit cu un cutit in piept. Acesta si-a dat sufletul langa un copac, la cativa metri de terasa langa care a fost injunghiat.

Din cate se pare, fratele mijlociu a fost cel care s-a luat la bataie cu niste vecini, dar cand a vazut ca nu le face fata, si-a chemat fratii in ajutor.

Deocamdata cei trei suspecti sunt retinuti pentru audieri, dar niciunul dintre ei nu recunoaste ca l-ar fi lovit mortal in piept pe tanarul de 33 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu