marime text:

Inca trei gardieni retinuti si acuzati de omor, in cazul unui detinut mort in penitenciarul Galati!

Trei gardieni de la penitenciarul din Galati au fost retinuti miercuri seara pentru omor, in cazul unui detinut ucis in chinuri, in aceasta vara. In acelasi dosar au mai fost arestati alti doi gardieni, iar un inspector principal nu are voie sa paraseasca orasul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore si sunt acuzati de omor si purtare abuziva, la fel ca si colegii lor arestati in luna august.

Procurorii spun ca, in noaptea de 3 spre 4 iunie, ei ar fi imobilizat un detinut care devenise agitat, l-ar fi tras cu lanturi de picioare pe holul inchisorii si l-ar fi batut cu pumnii, picioarele si cu bastoanele, o noapte intreaga. In tot acest timp, un inspector principal a asistat impasibil la scena si nu a consemnat incidentul.

Victima a murit a doua zi, din cauza ranilor provocate de loviturile cu picioarele si bastonul in zona toracelui.

De altfel, ancheta interna dispusa de Administratia Nationala a Penitenciarelor, a aratat ca 16 angajati - noua ofiteri si sapte agenti - au dat dovada de neglijenta si superficialitate in indeplinirea atributiilor de serviciu in acest caz.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu