marime text:

In stare sa omoare pentru caii lui: un cioban a fost injunghiat in piept din cauza cainilor!

Batut bine si injunghiat in piept - asa a ajuns un cioban la spitalul din Sibiu, dupa un conflict cu un satean din Poiana. Cu dureri de nedescris, omul le-a povestit anchetatorilor de pe patul de spital ca agresorul sau l-a pandit pana cand l-a prins singur pe strada. Ar fi tabarat apoi pe el si l-ar fi impuns in piept cu cutitul, lasandu-l sa zaca intr-o balta de sange.  
In stare sa omoare pentru caii lui: un cioban a fost injunghiat in piept din cauza cainilor!

Barbatul, Danut Neculaiescu, in varsta de 47 de ani, a fost dus de urgenta la Spitalul Clinic Judetean din Sibiu, unde a fost pus imediat pe masa de operatie. Medicii spun ca a avut mare noroc. Una dintre rani este foarte aproape de inima.

Presuspusul agresor era suparat foc cand l-a injunghiat, deoarece cainii ciobanului i-ar fi atacat caii aflati la pascut. Fara sa stea pe ganduri, cum l-a intalnit pe cioban in comuna, i-a infipt cutitul in piept, la cativa centimetri de inima.

Presupusul agresor le-a spus insa politistilor o cu totul alta poveste. Care este aceasta o spune inspectorul Luciana Baltes, purtator de cuvant al IPJ Sibiu: "Victima a fost agresata in urma unui conflict  spontan, agresorul si victima consumand impreuna bauturi alcoolice. Probabil pe fondul bauturilor alcoolice a intervenit si o discutie intre ei".
 
Agresorul risca inchisoarea de la 6 luni pana la 2 ani pentru posesie ilegala de arma alba. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale de care va avea nevoie victima, procurorii urmeaza sa stabileasca daca il vor acuza si de tentativa de omor.

 
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu