marime text:

In bloc cu dusmanul! Femeie din Capitala, ucisa in cada, de un vecin de palier!

Final intr-un groaznic dosar de crima, deschis in Bucuresti, acum doua saptamani. O femeie de 48 de ani era gasita atunci, ucisa in cada, iar politistii anunta ca i-au capturat pe criminali: un vecin de palier si complicele sau, un barbat care mai trebaluia prin imobil.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Chemati sa-i dea o mana de ajutor, s-au transformat in fiare, ca sa fure. 

Adrian Pacila este suspectul numarul 1. Complice ar fi Nicolae Ochisor. Ambii au fost rugati sa arate cum au intrat peste femeia de 48 de ani ca sa o jefuiasca si au ucis-o intr-un final. Detaliile ii fac pe locatari sa tremure. Adrian Pacila le era vecin. De 30 de ani traia langa ei si intra in casele lor. Oamenii spun ca cel care l-a impins la rele este cel de-al doilea suspect. Un barbat care mai ajuta la dusul gunoiului, in bloc.

Cei doi au povestit cum victima i-a rugat sa intre in casa ei, sa ii repare o teava la baie. Acolo au atacat-o, au batut-o pana la moarte si apoi au jefuit-o. Apoi au disparut din cartier.

Pacila a fost gasit marti dimineata, intr-o duba abandonata pe malul lacului Morii. Isi facuse culcus acolo. Celalalt a fost ridicat de pe strada. Au plecat de la locul faptei in huiduielile multimii. Sunt acuzati de omor deosebit de grav si risca inchisoare pe viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu