marime text:

I s-au aprins calcaiele dupa o batrana de 82 de ani! A incercat s-o violeze de 3 ori

Este a treia oara cand incearca sa batjocoreasca o biata batrana, se plang rudele unei femei de 82 de ani din judetul Galati, despre un vecin mai tanar cu 15 ani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nici de data aceasta n-a reusit sa-i faca vreun rau, dar a speriat-o de moarte. Noroc ca rudele ei i-au sarit in ajutor si l-au prins pe barbat cu pantalonii in vine.

Barbatul spune ca nu a vrut decat sa recupereze de la batrana o fotografie cu fratele sau geaman. Declaratia nu sta in picioare, evident, cand el era pe jumatate dezbracat.

Batrana n-a mai asteptat nimic cand a vazut ce intentii are intrusul, care incepuse deja sa se dezbrace. S-a repezit la poarta si a strigat cat au tinut-o puterile dupa un nepot care locuieste gard in gard cu ea. Era singura si lipsita de aparare, pentru ca sotul ei plecase in sat. Baiatul a venit intr-un suflet si l-a gasit pe atacator derutat si pe jumatate dezbracat.

Politistii il cerceteaza acum tot in libertate, chiar daca este la a treia incercare de a-i face rau acestei femei. De data aceasta insa risca sa ajunga la racoare chiar si pentru 15 ani.


 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu