marime text:

Criminali, PRINSI! Si-au ucis in bataie si incendiat partenerul de afaceri!

Doi indivizi au fost arestati pentru 29 de zile si sunt cercetati pentru omor deosebit de grav. Ei l-ar fi ucis in vara anului trecut pe patronul de 52 de ani cu care faceau afaceri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Victima ameninta ca-i va da pe mana politiei pentru ca fac evaziune fiscala, iar acestia n-au suportat gandul si l-au omorat. Luat la intrebari de anchetatori, unul dintre suspecti si-a recunoscut fapta si l-a dat in vileag si pe complicele lui.

Cei doi indivizi, de 25 si 28 de ani, l-au pacalit pe barbatul cu care faceau afaceri ca il duc sa isi vada copiii. Au mers insa pe un camp din apropierea autostrazii Bucuresti - Pitesti, unde l-au batut crunt. I-au abandonat apoi trupul fara viata in padurea Comana, din judetul Giurgiu, si au incercat sa isi stearga urmele.

Victima si cei doi suspecti faceau afaceri cu cecuri in alb, iar pagubitii amenintau ca vor merge la politie. Barbatul de 52 de ani avea de gand sa se predea si asta i-a infuriat teribil pe partenerii lui.

Politistii au gasit cadavrul carbonizat si doar in urma unui test ADN l-au putut identifica.

Cei doi suspecti au fost arestati preventiv, pentru 29 de zile, si sunt acuzati de omor deosebit de grav. Ei risca intre 15 si 25 de ani de temnita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu