marime text:

I-au luat tare de dimineata - 25 de perchezitii simultane intre traficantii de droguri!

Vanzatorii de iluzii au fost treziti la realitate in aceasta dimineata de politisti! In Capitala au loc 25 de perchezitii. Ofiterii antidrog si procurorii de la crima organizata au descins in casele unor indivizi banuiti ca fac parte din cea mai mare grupare, care aduce in tara plante etnobotanice si substante halucinogene interzise de lege.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Descinderile au inceput luni dimineata si sunt in plina desfasurare la aceasta ora. Jandarmi de la brigada speciala, politisti si procurori DIICOT vor sa aduca la audieri peste 20 de persoane banuite ca aduc in tara, din Spania, substante interzise.
Vorbim despre cea mai mare grupare de traficanti de plante etnobotanice si substante incluse in lista dogurilor de mare risc, care alimenteaza magazinele din tara ce vand astfel de droguri.

Autoritatile vor sa confiste marfa ilegala de la principalul furnizor ca sa nu mai ajunga pe piata, in spice si weed shop-uri.
Simultan, au loc inca doua descinderi la Galati si altele in Spania, tara de unde sunt aduse drogurile.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu