marime text:

I-au crapat capul cu sapa fratelui mai mare! Si-au pus copiii sa le stearga urmele si sa spele sangele

Crima infioratoare miercuri seara intr-o localitate din Iasi. Un barbat a fost omorat de fratii sai pentru ca indraznise sa ceara bani de tigari de la mama lor. Victima a sfarsit in chinuri, dupa ce a fost lovita cu o sapa. Fara pic de remuscare, suspectii si-au pus apoi copiii sa curete sangele de pe jos.
I-au crapat capul cu sapa fratelui mai mare! Si-au pus copiii sa le stearga urmele si sa spele sangele

Oribila crima s-a petrecut in satul Carbunari, din judetul Iasi. Cei doi frati, in varsta de 45 si 47 de ani, locuiesc impreuna cu mama lor. Traiesc din pensia batranei, si ei si cel de-al treilea frate, care statea la cateva case departare.

Ba unul, ba altul, vin sa-i ceara bani pentru mancare sau bautura. Miercuri, fratele cel mai mare, in varsta de 52 de ani, a batut la usa mamei si i-a cerut bani de tigari. Asta i-a infuriat la culme pe ceilalti barbati, care erau si un pic bauti.

Asa ca unul dintre acestia a pus mana pe o sapa si l-a lovit cu salbaticie in cap. Celalalt jura ca el doar a asistat si politistii urmeaza sa decida daca spune sau nu adevarul.

Cert este ca, dupa comiterea crimei, copiii minori ai celor doi frati au primit ordin sa adune sangele si au executat fara sa cracneasca, de frica tatilor lor.

Barbatii au fost retinuti si dusi la politie pentru cercetari. Risca ani grei de inchisoare.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu