marime text:

I-a facut un copil fiicei sale de numai 11 ani. Monstrul va fi pedepsit datorita testului ADN

Dupa doi ani si jumatate de la descoperirea unui cumplit incest, faptasul poate fi, in sfarsit, pedepsit! Este vorba de un barbat din Covasna care ani in sir si-a violat cu bestialitate fiica minora. La numai 11 ani, fata a dus pe lume chiar si un bebelus care, insa, n-a supravietuit. Pentru ca tatal nu recunostea nimic, anchetatorii nu l-au putut pune atunci sub acuzare. Intre timp insa au strans toate probele impotriva lui.
I-a facut un copil fiicei sale de numai 11 ani. Monstrul va fi pedepsit datorita testului ADN

In urma cu doi ani si jumatate fata, care abia implinise 13 ani, le-a facut oamenilor legii o marturisire socanta - cel care o maltrata sistematic si o viola a lasat-o insarcinata. Copilasul, nascut pe cand ea avea 11 ani, nu supravietuise si era demult inmormantat.

Luat la intrebari, tatal fetei a negat cu vehementa si a dat vina pe un consatean. Ca sa afle care este adevarul, anchetatorii nu au avut decat o singura solutie - sa dezgoape bebelusul si sa faca testele de paternitate.

Acum, dupa doi ani si jumatate, adevarul a iesit la lumina cu ajutorul expertizei ADN. Tatal fetei este si tatal copilasului, ceea ce confirma fara dubiu incestul. Prin urmare, omul care si-a batjocorit fiica ani de zile poate fi pus acum sub acuzare. Trei sunt infractiunile probate deja: violul, incestul si lovirile. Pentru toate acestea ar putea sta dupa gratii pana la 25 de ani.

In cei doi ani si jumatate, cat au durat expertizele, fata, care are acum 16 ani, a stat departe de tatal ei, intr-un centru de plasament.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu