marime text:

Hotul la patru ace! A pacalit doi casieri de la case de schimb valutar si a fugit cu banii

Iute de mana, un hot a reusit sa fure 1.750 de euro chiar de sub nasul unui angajat al unei case de schimb valutar din Hunedoara. Este un barbat de aproximativ 40 de ani, care l-a pacalit pe casier si a fugit cu banii. Nu va ajunge departe, spun politistii, care analizeaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum hotul discuta cu angajatul, care ii da voie sa intre in zona de securitate. Acolo, barbatul pune mana pe bani si pleaca fara ca tanarul sa-si dea seama ca a fost jefuit.

Ancheta este in plina desfasurare, iar oamenii legii spera sa-l identifice pe barbat cu ajutorul imaginilor de pe camera de supraveghere.

De altfel, in aceeasi zi, escrocul a incercat intr-un mod asemanator sa o insele si pe angajata unei alte case de schimb valutar din Vulcan insa, prevazatoare, femeia nu l-a lasat in zona de securitate.

Hotul a avut mai mult succes la a doua incercare. Imbracat la patru ace, a incercat sa schimbe 500 de euro la o alta casa de schimb.

Angajatul i-a permis barbatului sa intre in zona in care in mod normal numai el are acces. Mai mult, tanarul l-a lasat pe barbat sa-si aleaga bancnotele sub pretextul ca nu vrea ca acestea sa fie deteriorate. Nu a banuit nicio clipa ca individul va
disparea cu tot cu bani. Acum este bun de plata intrucat patronul casei de schimb valutar vrea sa-si recupereze paguba de la el.

Cat despre atacator, daca va fi prins, acesta risca sa stea urmatorii 12 ani dupa gratii pentru furt si inselaciune.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu