marime text:

Hotul imbracat la costum, care te lasa fara portofel in PATRU secunde! VEZI VIDEO

Tot mai infometati pe o criza ca asta si tot mai indrazneti, chiar sub nasul unor agenti de paza, hotii din hipermarketuri au ajuns sa bage mana in buzunarele cumparatorilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sute de oameni, au dat fuga, sa se planga la sectii, ca in timp ce studiau etichete cu preturi, sau ingredientele unor produse, de pe rafturi, indivizi abili i-au lasat fara bani. Abia la casa au realizat, ca sunt lefteri. Politia vorbeste, despre un val de dosare. 

Camerele de supraveghere dintr-un centru comercial au surprins un individ care pare un client de buna credinta. Bine imbracat, cu un cos de cumparaturi in mana si un ziar la subrat, barbatul se plimba pe langa femeile care au genti pe umar si sunt atente la produsele de pe raft. Se apropie, iar in cazul unei doamne, are nevoie de exact 4 secunde pentru a-i lua portofelul. Cu ochii la produse, victima nu isi da seama de nimic.

De data aceasta, agentii de paza au vazut tot si l-au prins pe hot. Se dovedeste ca suspectul a mai fost condamnat pentru furt. Isi prezinta motivul: ar avea restante de 3.000 de lei la intretinere. Vecinii vorbesc cu teama despre cel retinut.

Asadar, atentie sporita, chiar si atunci cand va faceti cumparaturile in spatii comerciale cu paza.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu