marime text:

Hotul care se deghiza in calugar sau femeie, prins dupa 47 de spargeri!

De un an si jumatate au avut nevoie politsitii din Bacau, ca sa puna mana pe un hot care le-a dat serios de furca. Intre doua lovituri, barbatul umbla pe strada deghizat in femeie sau in calugar. Este insa cat de poate de alunecos - are la activ cel putin 47 de spargeri.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 33 de ani tocmai a fost prins la Sibiu si a fost retinut, alaturi de alti trei complici. Oamenii legii sunt convinsi ca faptele lui depasesc numarul de 47, pentru care exista plangeri.

Hotul, care si-a facut de cap inca de anul trecut, patrundea in case pe geam sau pe balcon. Avea un tupeu fantastic pentru ca uneori intra sa prade chiar daca proprietarii erau acasa. Nu lasa urme si fura ce-i pica in mana - de la bijuterii, pana la telefoane, unelte sau electrocasnice. Ulterior, bunurile erau depozitate la o femeie si erau vandute de alti doi barbati.

Anchetatorii spun ca le-a fost greu sa dea de urma suspectului, mai ales ca, atunci cand nu era la furat, omul iesea pe strada rujat, cu haine si peruca de femeie. Asta cel mai adesea, pentru ca uneori se deghiza si in calugar. Acum barbatul risca sa ajunga iar in inchisoare, unde a mai stat, tot pentru furturi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu