marime text:

Hotii iti fura acum masina folosind cheia originala! VEZI CUM!

Deschideti bine ochii, daca vreti sa vindeti un autoturism, pentru ca pe zi ce trece, hotii de masini sunt din ce in ce mai indrazneti. S-au gandit ca cel mai usor este sa fure un vehicul, chiar cu cheia originala, pe care proprietarul le-o da, culmea, cu mana lui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La 26 de ani, individul se poate lauda in randul hotilor de masini ca a inventat o metoda prin care a furat, in cateva zile, doua autoturisme.

"Autorul contacta victimele din randul persoanelor care ofereau spre vanzare autoturisme marca Logan pe internet, cerea sa le vada si sa le probeze, iar cand se intalnea cu acestea, pretextand ca vrea sa verifice cheia de rezerva, profita de neatentia vanzatorului si substituia cheia de rezerva cu una falsa", explica un ofiter de la Furturi Auto.

Suspectul se ducea apoi si fura autoturismul, folosindu-se chiar de cheia originala. In imaginile surprinse de o camera de supraveghere se observa cum deschide masina, se urca si pleaca.

O femeie a cazut si ea in plasa suspectului. Incantata ca are un posibil cumparator pentru vehicul, nici nu si-a dat seama ce i se intampla.

Tanarul a avut tupeul sa se angajeze si la o benzinarie din Bucuresti, sub o identitate falsa, ca sa-si poata alimenta, in voie, masinile furate. Cu un vehicul s-a dus si la o spalatorie auto, dar si sa isi cumpere de mancare, de la un fast food. Peste tot, a fost filmat.

Toate aceste greseli l-au costat libertatea. Politistii l-au identificat si l-au retinut pentru furt calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu