marime text:

Hotii care au dat lovitura la o biserica au ratat banii, dar au furat ciocolata!

Saracia si disperarea ii fac pe unii sa nu se mai teama nici de legile lumesti, dar nici de pedeapsa divina si sa comita gesturi necugetate. Intr-o singura noapte, la un interval scurt de timp, doua biserici din Maramures au fost calcate de hoti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii legii inclina sa creada ca au de-a face cu aceiasi autori. Nu au stiut insa unde sa caute banii si au plecat doar cu cateva bucatele de ciocolata.

Prima lovitura s-a dat la o biserica ortodoxa din Tautii Magheraus. Hotii au reusit sa patrunda in lacasul de cult si au rascolit dulapurile unde isi tine preotul lucrurile personale, fara sa gaseasca mare lucru. E drept ca nu s-au uitat sub fata de masa de la altar, unde clopotarul lasase vreo 200 de lei.

Dezamagiti probabil de prada din prima biserica, hotii si-au incercat norocul si in cartierul Baita, la vreo 6 kilometri de locul primului atac. Nici acolo nu au gasit insa nimic de valoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu