marime text:

Hotii au golit seiful Trezoreriei din Pascani!

Trezoreria din Pascani a fost calcata joi noapte de hoti. Profitand de faptul ca Directia de Finante nu are paza si nici un alt fel de sistem de securitate, persoane inca necunoscute au dat o spargere.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nici seiful nu le-a pus probleme, pentru ca au gasit cheia chiar la indemana, asa ca au furat intr-o clipa cei 30.000 de lei aflati inauntru.

Angajatii Directiei de Finante au dat alarma abia dimineata, cand au descoperit ca seiful era gol. Cladirea a fost imediat impanzita de criminalisti, in cautare de probe care sa-i puna pe urma hotilor.

Potrivit anchetatorilor, cel mai probabil, lovitura s-a dat din interior. Spargatorii stiau ca nu exista paznic si s-au ascuns in sediul Directiei de Finante pana la plecarea angajatilor. Apoi au actionat in voie, iar la caderea intunericului au plecat pe un geam, dupa ce au taiat lacatul grilajului de fier.  

Cladirea Directiei de Finante din Pascani se afla la mezaninul unui bloc de locuinte, iar politistii comunitari asigura paza doar pe timpul zilei.

De pe geam, hotii au ajuns nestingheriti pe o terasa si s-au putut strecura in strada, fara ca nimeni sa ii vada.

Oamenii legii spera ca hotii au lasat suficiente urme cat sa ii duca repede la ei. Ancheta va stabili si daca sefii institutiei pot fi trasi la raspundere pentru ca nu instalasera sisteme de paza, cum prevede legea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu