marime text:

Hoti de tot rasul! Au furat impreuna o masina, apoi s-au reclamat la politie

Doi prieteni din Lugoj sunt in centrul unei intamplari de tot rasul. Amandoi au furat o masina. Cel care s-a urcat la volan n-avea permis si era si baut. La un moment dat, a vrut sa scape de tovarasul sau si a fugit de el. Cand s-a vazut parasit, acesta din urma le-a spus politistilor ca i-a disparut masina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tinerii au deschis sertarul in care stiau ca patronul firmei la care lucreaza tine cheile de la microbuz, au urcat in masina si au plecat sa se distreze.

La un moment dat s-au luat la harta dintr-un motiv pe care numai ei il stiu. Dupa ce au facut un popas la o benzinarie, cel aflat la volan, care nici vorba sa aiba permis, a demarat lasandu-si tovarasul langa pompa.

Furios ca a fost abandonat, acesta a sunat 112 si a anuntat ca cineva i-a furat masina. Politistilor nu le-a fost greu sa dea de urma fugarului, numai ca dupa ce l-au prins, l-au ridicat si pe asa zisul pagubit.

Cei doi aventurieri au fost retinuti.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu